en blogg från Nelson Garden
Vinnande bidrag i #minsommarbukett 2020
Publicerat: 2020-09-07

Vinnare i tävlingen #minsommarbukett 2020

Stort tack till er som varit med i #minsommarbukett och delat med er av alla era fantastiska buketter! Vilket engagemang och kreativitet! Nu har vi utsett årets vinnare.

Under sommaren har odlarvänner delat med sig av sina sommarbuketter under #minsommarbukett. Odlade blommor har blandats med vilda skönheter och ätbara favoriter i regnbågens alla färger.

Ett stort tack till alla deltagare för era underbara bidrag i #minsommarbukett. Vi hoppas att ni blev lika inspirerade av varandra som vi blev!

Nedan presenteras årets vinnare med tillhörande motivering! Dessa bidrar vinner 10 påsar var med höstlökar ur Lovely Match från Nelson Garden att sätta i rabatt eller i kruka för blomning i vår.

Stort grattis säger vi till vinnarna @jennytr76, @skorsta och @reginasotti!

Vinnaren @jennytr76

Det är den ljuvliga dahlian i centrum som ögat möter först i @jennytr76 bukett, men de blommor som bildar en omgivande ram är minst lika spektakulära. Här samsas klotlök och vallmons frökapslar med daggkåpa och rosor. Underbart!

Vinnande bukett från @skorsta

Drama kan vara ett av de första ord som dyker upp när en ser @skorsta bukett i mörkare toner. Korallrosa dahlior och stålblå bolltistel är en utmärkt kombo tillsammans med blåskimrande broccoli, frökapslar och vippande gräs.

@reginasotti visar hur gladioler kan användas i en bukett utan att ta över. Här samsas den korallröda gladiolen med en strålande solros och zinnior, luktärter, jätteverbena, tagetes och kärleksört.

Tidigare vinnare

Vinnare i #minsommarbukett 2019

Vinnare i #minsommarbukett 2018

Vinnare i #minsommarbukett2017

Vinnare i #minsommarbukett 2016

Nyhetsbrev

introbild

Få de senaste nyheterna från Din odlarvän direkt i din mail.