en blogg från Nelson Garden
Blommor
Publicerat: 2019-08-26

Vinnare i tävlingen #minsommarbukett 2019

Stort tack till er som bidragit med alla fantastiska bidrag i vår tävling #minsommarbukett. Vilket engagemang och kreativitet! Nu har vi utsett årets vinnare.

Under sommaren har odlarvänner från hela Norden delat med sig av sina sommarbuketter under #minsommarbukett. …och vilka fantastiska buketter! Små, stora, gröna, blommiga, ätbara…det mesta finns representerat bland årets bidrag. Vi är också överväldigade över responsen – det märkt att vi är allt fler som vill odla egna snittblommor!

Ett stort tack till alla deltagare för era underbara bidrag i #minsommarbukett. Vi hoppas att ni blev lika inspirerade av varandra som vi blev!

Nedan presenteras årets vinnare med tillhörande motivering! Dessa bidrar vinner 10 påsar var med höstlökar ur Lovely Match från Nelson Garden att sätta i rabatt eller i kruka för blomning i vår.

Stort grattis säger till vinnarna @litepeppar, @tradgardsodlingen och @plante_liv!

@litepeppar har gjort en trädgårdsbukett i sann bemärkelse med en stor portion ätbart.

Det är svårt att inte bli glad över buketten från @tradgardsodlingen. Vi är övertygade om att den 11-åriga skådespelerskan som tog emot buketten kände detsamma!

@plante_liv har lyckats blanda många färger till en harmonisk helhet. Sorterna är dessutom utmärkta val för en riktigt långlivad bukett!

Här är några fler av de alla fantastiska buketter som ni delade med er av under #minsommarbukett. Se alla bidragen på Instagram. Stort tack för ert engagemang!

Mer bukettinspiration:

Bidrag och vinnare 2018

Bidrag och vinnare 2017

Bidrag och vinnare 2016

Ätbar bukett med kryddväxter

Vackra buketter med luktärt och zinnia

Nyhetsbrev

introbild

Få de senaste nyheterna från Din odlarvän direkt i din mail.