en blogg från Nelson Garden
Blommor
Årets vinnare i #minsommarbukett 2018 ellenkenntofthof agnesannerbrink skogen46
Publicerat: 2018-08-28

Vinnarna och bidragen i tävlingen #minsommarbukett 2018

Stort tack för alla fantastiska bidrag i vår tävling #minsommarbukett. Vilket engagemang och kreativitet! Nu har vi utsett årets vinnare.

Under sommaren har odlarvänner från hela Norden delat med sig av sina sommarbuketter under #minsommarbukett … och vilka fantastiska buketter! Små, stora, gröna, blommiga, ätbara … det mesta finns representerat bland årets bidrag. Vi är också överväldigade över responsen – det märkt att vi är allt fler som vill odla egna snittblommor!

Ett stort tack till alla andra deltagare för era underbara bidrag! Vi hoppas att ni blev lika inspirerade av varandra som vi blev.

Nedan presenteras årets vinnare med tillhörande motivering! Dessa bidrag vinner 10 påsar var med höstlökar ur Lovely Match från Nelson Garden att sätta i rabatt eller i kruka för blomning i vår.

@ellenkenntofthof har skapat en bukett som piggar upp vilken gråmulen dag som helst! Gult, orange, blått, lila och grönt – alla färger är välkomna i buketten som påminner oss om en påse lördagsgodis.’

Bidrag från ellenkenntofthof i tävlingen #minsommarbukett

@agnesannerbrink visar att lite räcker långt – både vad det gäller antal och färger. Tillsammans med yvigt gräs bildar de ljust gulvita blommorna en sagolik liten bukett.’

Bidrag från agnesannerbrink i tävlingen #minsommarbukett

@skogen46 har delat en kalasbukett som innehåller det mesta som går att hitta i en trädgård. Gräsets vippor och spretiga strån påminner om ett fyrverkeri och tillsammans med de färgstarka blommorna blir det en bukett med extra allt!’Bidrag från skogen46 i tävlingen #minsommarbukett

Här är några av de alla fantastiska buketter som ni delade med er av under #minsommarbukett. Se alla bidragen på Instagram och njut! Stort tack för ert engagemang!

Mer bukettinspiration:

Bidrag och vinnare 2017

Bidrag och vinnare 2016

Ätbar bukett med kryddväxter

Vackra buketter med luktärt och zinnia

 

Nyhetsbrev

introbild

Få de senaste nyheterna från Din odlarvän direkt i din mail.