en blogg från Nelson Garden
Blommor
Vinnarna i årets #minsommarbukett.
Publicerat: 2017-08-28

Vinnarna och bidragen i tävlingen #minsommarbukett 2017

Stort tack för alla fantastiska bidrag i vår tävling #minsommarbukett. Vilket engagemang och vilken kreativitet! Efter ett svårt juryarbete har vi utsett årets vinnare.

Under sommaren har odlarvänner från hela Norden delat med sig av sina sommarbuketter under #minsommarbukett. …och vilka fantastiska buketter! Små, stora, gröna, blommiga, ätbara…vi har kunnat se det mesta bland årets bidrag.

Ett stort tack till alla deltagare för era underbara bidrag! Vi hoppas att ni blev lika inspirerade av varandra som vi på Nelson Garden blev. Juryarbetet var inte enkelt!

Nedan presenteras årets vinnare med tillhörande motivering! Dessa bidrar vinner 15, 10 respektive 5 påsar med höstlökar ur Lovely Match från Nelson Garden att sätta i rabatt eller i kruka till för blomning i vår.

Stort grattis säger till vinnarna @gertrudsrum, @jennytr76 och @greensbymie!

@gertrudsrum vinner 15 valfria paket höstlökar ur sortimentet Lovely Match.

’Bland alla vackra buketter från @gertrudsrum blir vi på Nelson Garden särskilt inspirerade av en oväntad kombination som kittlar alla sinnen! Här finner vi våra favoritkryddor oregano, timjan, mynta och salvia tillsammans med dramatiska dahlior och näpna luktärter. Välsmakande och vacker att se på – och vi kan bara tänka oss hos underbart den doftar!’

Bukett med oregano, timjan, mynta, salvia, dahlia och luktärt.

Kryddor och blommor ger såväl doft som smak i buketten från @gertrudsrum.

@jennytr76 vinner 10 valfria paket höstlökar ur sortimentet Lovely Match.

’Efter en gråmulen sommar blir vi glada av denna färgexplosion! I @jennytr76 bukett får årets blomma zinnian sällskap av flera färgstarka trädgårdspärlor samt av charmiga frökapslar från vallmo. Tillsammans svävar de i ett moln av dillkronor, där dillen hjälper till att hålla samman det färgsprakande skådespelet!’

Bukett med zinnia, dahlia, solhatt och dill.

Som en smällkaramell i ett hav av dill, komponerad och fotad av @jennytr76.

@greensbymie vinner 5 valfria paket höstlökar ur sortimentet Lovely Match.

’Den handplockande kryddbuketten ser precis sådär grön och frisk ut som vi tänker oss att den slutliga måltiden smakar! Vi ser framför oss hur buketten får pryda middagsbordet och där varje gäst har möjlighet att smaksätta efter eget tycke. Vi på Nelson Garden hoppas att @greensbymie har inspirerat fler att plockat många buketter av denna sort under sommaren!’

Bukett med persilja, gräslök och vitlök.

En explosion av grönska och smak i handen på @greensbymie.

Här är några av de alla fantastiska buketter som ni delade med er av under #minsommarbukett. Se alla bidragen på Instagram och njut! Stort tack för ert engagemang!

Bidrag i tävlingen #minsommarbukett 2017

Några av bidragen i årets tävling #minsommarbukett.

Mer bukettinspiration:

Förra årets bidrag och vinnare

Ätbar bukett med kryddväxter

Vackra buketter med luktärt och zinnia

Buketter med fina dahlior

 

Nyhetsbrev

introbild

Få de senaste nyheterna från Din odlarvän direkt i din mail.