en blogg från Nelson Garden
Blommor
#Minsommarbukett vinnare i Nelson Gardens tävling
Publicerat: 2016-09-09

Vinnare korad i tävlingen #minsommarbukett

Stort tack för alla fantastiska bidrag i vår tävling #minsommarbukett. Efter ett svårt juryarbete har vi korat vinnaren – @sainimarjo och den ätbara buketten i fönstret.

I början av sommaren utlyste vi en tävling under hashtagen #minsommarbukett där vi uppmanade våra följare att lägga upp fina sommarbuketter – gärna med ätbara inslag.

Vi har översköljts med fantastiska och kreativa bidrag under hela sommaren och vi har verkligen slagits av vilken passion för odling som finns hos våra följare på Instagram. Efter ett svårt juryarbete har vi enats om att vi tycker att Instagram-kontot @sainimarjo med sin härliga och ätbara bukett är en värdig vinnare i tävlingen med följande motivering:

”@sainimarjo har komponerat ihop en bukett med inslag av morötter, gräslök, kinesisk gräslök och mangold bland mycket annat. Buketten är inte bara ätbar utan fångar också all den vilda livlighet, passion och odlarglädje som vi på Nelson Garden älskar och själva står för. Ett kreativt mästerverk”.

Stort grattis säger vi till @sainimarjo som vinner 10 påsar med Lovely Match höstlökar från Nelson Garden att sätta i trädgården eller i kruka till nästa säsong. Vi vill också passa på att tacka alla andra deltagare för era helt underbara bidrag. Vi ser fram emot att anordna nya tävlingar inom kort.

instagram-minsommarbukett

Vi fick in många underbara bidrag i vår tävling. Här är bara några av de många helt fantastiska buketter som ni valde att skicka in bild på. Se alla bidragen på Instagram. Stort tack!

Vill du ha fler tips och inspiration från andra läsare? Läs då även: 5 läsartips för ett enklare odlingsliv

 

Nyhetsbrev

introbild

Få de senaste nyheterna från Din odlarvän direkt i din mail.