en blogg från Nelson Garden
Blommor
Minsommarbukett2021
Publicerat: 2021-09-07

Vinnare i tävlingen #minsommarbukett 2021

Stort tack till er som varit med i #minsommarbukett och delat med er av alla era fantastiska buketter! Vilket engagemang och kreativitet! Nu har vi utsett årets vinnare.

Under sommaren har odlarvänner delat med sig av sina sommarbuketter under #minsommarbukett. Odlade blommor har blandats med vilda skönheter och ätbara favoriter i regnbågens alla färger.

Ett stort tack till alla deltagare för era underbara bidrag i #minsommarbukett. Vi hoppas att ni blev lika inspirerade av varandra som vi blev!

Nedan presenteras årets vinnare med tillhörande motivering! Dessa bidrag vinner varsitt paket med fantastiska höstlökar ur Lovely Match från Nelson Garden att sätta i rabatt eller i kruka för blomning i vår.

Stort grattis säger vi till vinnarna @powerflower_lady, @blandblommorochglashus  och @linnsblomsteri!

@powerflower_lady visar verkligen att gult är inte fult med denna lekfulla bukett! En drömskapelse ihopkomponerad av bland annat rudbeckia, dahlia och solros. Otroligt snyggt!

Sommar i en bild, bara fötter med en drömbukett! @blandblommorochglashus har verkligen lyckats med att skapa en skir blomstedröm som utstrålar romantik. Dahlior tillsammans med vallmokapslar och zinnia har aldrig varit snyggare tillsammans! 

Det behövs inte en drös med olika blommor för att det ska bildas en vacker bukett det visar @linnsblomster genom denna stilfulla bukett av solhatt, solros och ogräs. Vi välkomnar hösten med denna bedårande bukett!

Tidigare vinnare

Vinnare i #minsommarbukett 2020

Vinnare i #minsommarbukett 2019

Vinnare i #minsommarbukett 2018

Vinnare i #minsommarbukett2017

Nyhetsbrev

introbild

Få de senaste nyheterna från Din odlarvän direkt i din mail.