en blogg från Nelson Garden
Blommor
Publicerat: 2021-07-01

Min sommarbukett 2021

Nu är det dags igen för årets mest blomstrande tävling på instagram, nämligen #minsommarbukett. Där alla som vill kan vara med och dela med sig av sina härliga buketter och ha chansen att vinna ett fint pris i slutet av sommaren.  

#minsommarbukett är en tävling på instagram där du taggar din sommarbukett med hashtaggen #minsommarbukett och på så sätt är du med i tävlingen om att vinna ett fantastiskt pris med höstlök i slutet av sommaren. Din bukett kan innehålla vad du vill, allt från blommor och blad till grönsaker och ogräs, allt grönt är välkommet i min sommarbukett. 

Årets upplaga av #minsommarbukett ser lite annorlunda ut jämfört med föregående år. I år har vi nämligen med oss två odlingsprofiler i juryn som älskar blommor lika mycket som vi. De kommer under sommaren dela med sig av sina bästa knep och peppa alla tävlande!

Lär känna jurymedlemmarna

Linda Schilén känd från Nyhetsmorgon sitter i år med i juryn i #minsommarbukett.

Linda Schilén är ett känt namn inom odlingsvärlden. Hon syns ofta i Nyhetsmorgon på TV4 där hon tipsar om allt inom trädgård, det kan vara allt från krukväxter till omplantering, växthus till så får du mer frukt på dina träd. Hon syns inte bara i tv-rutan utan hon är även författare och konstnär. Hon har helt enkelt många strängar på sin lyra och det är ett nöje att ha med henne som jurymedlem i årets upplaga. 

Finn Schjøll är en känd odlingsprofil i Norge, han sitter i år med i juryn i #minsommarbukett.

Vi har även med oss en jurymedlem från Norge, nämligen Finn Schjøll. Finn är för många i Norge känd från morgonprogrammet God Morgen Norge, där han har varit med i många år och delat med sig av sina tips. Han deltar även i flera program och evenemang runt om i Norge. Finn vill inspirera oss att göra buketter med det vi har hemma i våra egna trädgårdar som till exempel kvistar från olika träd och hallonbuskar men även ormbunkar och halm är ett fint inslag i buketten. 
Vi är glada att Finn vill vara med oss i år och ge oss lite tips! 

I sommar kommer Linda och Finn att vara med hela vägen från start till mål och inspirera fler att göra buketter och vi ser fram emot att se dina bidrag i tävlingen. Vi kan inte få nog av sommarbuketter, delta med så många buketter som du vill under hela tävlingsperioden.

Hur?

Så här gör du för att vara med och tävla: ⁠
1. Följ @nelsongarden⁠ på instagram.
2. Ladda upp din bild på Instagram med #minsommarbukett⁠
Obs! Endast bidrag publicerade 1 juli t.o.m. 29 augusti kommer att kunna vinna.

Tävlingen avslutas 29 augusti. Vinnarna meddelas kort därpå. Tävlingen är inte administrerad, sponsrad eller i samarbete med Instagram.⁠ Fullständiga tävlingsvillkor finns att läsa här

Tre odlarvänner kommer att vinna varsitt paket med fantastiska höstlökar från vår Lovely Match-serie som kan sättas i höst för blomning till våren. ⁠

Tänk på att du måste ha en öppen Instagramprofil för att vi ska kunna se bilden. ⁠

Givetvis får du ladda upp fler bidrag. Vi kan inte få nog av buketter under sommaren! 

Vi önskar er en blomstrande och vacker odlingssommar och kom ihåg att delta i tävlingen och märk era bidrag med hashtaggen #minsommarbukett. Lycka till!

Läs också:

Vinnare i tävlingen #minsommarbukett 2020

Vinnare i tävlingen #minsommarbukett 2019

Nyhetsbrev

introbild

Få de senaste nyheterna från Din odlarvän direkt i din mail.