en blogg från Nelson Garden
'Scarlet' Foto: Moa Sonerud
Publicerat: 2020-01-24

Vinnare fototävling Så året runt 2019

Vinnaren i tävlingen Så året runt 2019 har fångat den lila grönkålen ’Scarlet’ på bild. Till hösten kommer Moa Soneruds foto att pryda fröpåsen i kollektionen Så året runt!

Under hela 2019 bad vi er att dela med er av er skörd från fröer ur Så året runt, frökollektionen i samarbete med Sara Bäckmo. Och vilken skörd ni delade med er av! Under året har vi fått se bilder på grönsaker som växer både ovan och under jord. Grönsaker som skördas i snö och i sol. Underbart!

Årets stora vinnare är Moa Sonesson, vars bild på grönkålen ’Scarlet’ visar precis hur vacker den lila färgen är. Fotot är dessutom en klockren fröpåsebild.

Moa fantastiska bild kommer att hamna på fröpåsen till just grönkålen ’Scarlet’ i kollektionen Så året runt. Nya påsar trycks under våren för att packas med frö och skickas ut till butik till hösten. Moas bild kommer därför att finnas på fröpåsar som säljs under två år framåt, men redan nu syns bilden på vår hemsida.  I vinsten ingår dessutom hela kollektionen med fröer – en påse av varje av 57 sorter!

”Så kul att just Scarlet-bilden vann! En favorit i färg, form och smak – i både köksträdgården och på tallriken.”
Moa Sonerud

Ännu fler foton från Moas odling finns på hennes Instagramkonto @moaodlar. Stor grattis!

Nyhetsbrev

introbild

Få de senaste nyheterna från Din odlarvän direkt i din mail.