en blogg från Nelson Garden

Tävla

Foto tv: Peter Carlsson Th: Hydroponisk odling av Niklas Hjelm

Foto tv: Peter Carlsson Th: Hydroponisk odling av Niklas Hjelm

Vinn en köksträdgård utan jord

Du behöver inte kunna någonting för att komma igång med din hydroponiska odling, men för dig som vill veta lite mer finns det nu en bok som talar om hur odling i vatten fungerar!

Det är Niklas Hjelm, en av grundarna av föreningen Hemmaodlat som också varit med och utvecklat vår odlingslåda Harvy, som äntligen har släppt en bok om hydroponik. Läs mer om boken och få tips från Niklas här.

Vi har tre böcker att tävla ut till just dig som är nyfiken på hydroponisk odling. En vinnare får inte bara hem boken – hen får också ett komplett startkit för hydroponisk odling samt växtbelysning och hängare med sugpropp så att du kan starta din odling med gott resultat redan idag. Hur bra låter inte det?

Vinnaren av boken Hydroponisk odling samt ett komplett paket med Harvy och växtbelysning är Erik! Stort grattis och lycka till med odlingen!

Suvi och Sara vinner var sitt exemplar av boken – grattis!

Håll utkik – inom kort startar en ny tävling för dig som älskar att odla.

En vinnare vinner den nya boken samt Harvy startpaket för hydroponisk odling samt växtbelysning. Foto: Annika Christensen

En vinnare vinner den nya boken samt Harvy startpaket för hydroponisk odling samt växtbelysning. Foto: Annika Christensen

 

Fullständiga tävlingsvillkor:

Genom att delta i tävlingen hos Nelson Garden på Instagram godkänner deltagaren följande villkor.

 1. Tävlingen pågår den 22 januari till och med den 30 januari 2019.
 2. Arrangör av tävlingen är Nelson Garden AB.
 3. Tävlingen är öppen för alla över 18 år. Är du under 18 år krävs vårdnadshavares medgivande.
 4. Tävlingsbidrag skickas via Instagram eller Facebook, i kommentarsfältet för det inlägg som tillkännager tävlingen, eller via mail. Endast tävlingsbidrag som publicerats den 22 januari t.o.m. 30 januari 2019 är med i tävlingen.
 5. Genom att delta i tävlingen ger de vinnande bidragen Nelson Garden rätten att, utan betalning eller ytterligare tillstånd, använda användaralias och tävlingsbidrag i digitala kanaler för att tillkännage vinnare av tävlingen.
 6. Vinnaren meddelas personligen via Instagram, Facebook eller mail av @nelsongarden och vinnarens användaralias presenteras via Nelson Gardens Instagramkonto, på Dinodlarvän.se och på Facebook efter avslutad tävlingsperiod.
 7. För att kunna ta del av ditt pris måste de vinnande bidragen besvara Nelson Garden kontaktförfrågan via Instagram, Facebook eller mail och uppge namn samt adress dit vinsten kan skickas. Om vinnaren ej besvarar Nelson Garden inom en vecka kommer en annan vinnare att utses.
 8. En vinnare erhåller hydroponisk odlingslåda Harvy, startpaket (artikelnr 5551), växtbelysning LED No. 85 cm (artikelnr 5567), hängare med sugpropp (artnr 5604) samt boken Hydroponisk odling av Niklas Hjelm. Två vinnare erhåller boken Hydroponisk odling.
 9. Nelson Garden ansvarar inte för skadade eller felaktiga bidrag och dessa kommer inte att delta i tävlingen.
 10. Nelson Garden kommer att be Instagram respektive Facebook att ta bort bidrag som bedöms vara olagliga, oetiska eller stötande.
 11. Lämnade personuppgifter och används enbart i syfte att administrera utskicket av vinsterna och sparas inte.
 12. Instagram och Facebook är inte inblandad i tävlingen.
Nyhetsbrev
introbild

Få de senaste nyheterna från Din odlarvän direkt i din mail.

Frågan

Vad ser du fram emot att odla i år?

Loading ... Loading ...