en blogg från Nelson Garden

Frökatalog & tidning

Det går bra att beställa hem katalogen via nätet eller ta dig en titt online här. Från och med vecka 1 2017 hittar du katalogen med tillhörande magasin i butik. Den innehåller allt du behöver inför odlingsåret.

Det går bra att beställa hem katalogen via nätet eller ta dig en titt online. Från och med vecka 1 2019 hittar du katalogen med tillhörande magasin i butik. Den innehåller allt du behöver inför odlingsåret.

Lekfull odling

Din odlarvän 2019 är här! Hela 100 sidor med grönsaks- och blomfröer i sällskap av reportage som får oss att längta till såväl frö som skörd.

Tillsammans med Andreas Andersson och eleverna på Axonaskolan släpper vi på regler om vad som fungerar och inte fungerar, istället experimenterar vi fritt med odling i både jord och vatten. Med Hanna Wendelbo utforskar vi växternas minsta beståndsdelar och bygger upp nya konstverk som sedan kan läggas på komposten. Vi följer också med hem till Sara Bäckmo i Skillnaden Trädgård och får handfasta tips på hur vi sår för en oändlig odlingssäsong. Det är möjligt att både så och skörda på vintern!

Läs magasinet online.

 

Nyhetsbrev

introbild

Få de senaste nyheterna från Din odlarvän direkt i din mail.Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /www/webvol9/dz/8n8mqgag7x34f20/dinodlarvan.nelsongarden.se/public_html/wp-content/plugins/slickquiz/php/slickquiz-front.php on line 59