en blogg från Nelson Garden
Gemenskap och fest
Vacker ätbar bukett med kryddväxter
Publicerat: 2017-08-17

Ätbar bukett med kryddväxter

Att göra en vacker bukett med kryddväxter är inte bara en fröjd för ögat. Den sprider också fantastiska dofter vid matbordet – vill du krydda maten är det bara att sträcka sig fram och knipsa av några blad. 

En fräschare doftspridare än en bukett med mynta, rosmarin, lavendel och oregano får man verkligen leta efter. Rör vid buketten så sprids en härlig doft vid köksbordet. Du kan också knipsa av några blad om du blir sugen på lite grönt till fisken eller köttbiten.

Den här vackra buketten är fotograferad av Lena Granefelt för Nelson Gardens magasin Din Odlarvän. Vill du se fler inspirerande buketter eller läsa magasinet i sin helhet? Här kan du se fler inspirerande buketter och läsa magasinet Din odlarvän i sin helhet.

Mer bukettinspiration:

Vackra buketter med luktärt och zinnia
Buketter med fina dahlior
Ätbara buketter till festbordet
Den enkla sommarbuketten

Foto: Lena Granefelt för Din odlarvän Bukett: Sara på Christofers Blommor

Nyhetsbrev
introbild

Få de senaste nyheterna från Din odlarvän direkt i din mail.

Veckans fråga

Vilken är din höstlöksfavorit?

Loading ... Loading ...