en blogg från Nelson Garden
Odla hela året
Lisa Lemke Foto: Emelie Otterbeck 'Nelson' F1 Foto: Annika Christensen
Publicerat: 2017-12-01

Din odlarvän 2018 med årets frökatalog är här!

Nu är 2018 års frökatalog äntligen här! Som vanligt ser vi både gamla trotjänare i sortimentet, liksom en hel del spännande nyheter. Magasindelen är full av reportage, handfasta odlingstips och recept som du kommer att ha nytta av under hela 2018.

Den nya frökatalogen på 110 sidor landar i din butik i början av 2018, men redan nu kan du beställa den på nelsongarden.se eller bläddra i webbversionen.

Vill du börja läsa eller planera 2018 års odlingssäsong redan nu så kan du beställa hem frökatalogen direkt på nelsongarden.se. Någonstans mellan sidorna finner du en fröpåse med ekologisk oregano, en krydda som återkommer i flera av recepten i magasinet. Oregano är dessutom en riktig fjärilsmagnet!

Årets tema är ’Evighet’ och till den här odlingssäsongen har Nelson Garden fokuserat på att plocka in frönyheter som är extra lämpliga att förädla och förvara. Känslan av att kunna skörda och äta sina egna grönsaker är unik. Den känslan tar vi gärna med oss in i köket på vinterhalvåret. Genom att lära dig pickla, syra, torka, salta och frysa din skörd får du råvaror som smakar gott och håller länge.

Håll utkik på Instagram så får du veta ännu mer om kommande frönyheter.

Trevlig läsning och lycka till med odlingen!

Dela gärna med dig av dina drömmar, exempelvis på Instagram genom att tagga #dinodlarvän.

Tomaten 'Tiger' F1 vann vårt smaktest och går dessutom bra att lagra – det lite tjockare skalet gör den hållbar. Foto: Annika Christensen

Tomaten ’Tiger’ F1 vann vårt smaktest och går dessutom bra att lagra – det lite tjockare skalet gör den hållbar.
Foto: Annika Christensen

I samarbete med Gardenize hade hela tio vinnare chansen att vinna varsitt fröpaket på Gardenizes Facebooksida. Tävlingen är nu avslutad. Håll utkik efter fler tävlingar här på Dinodlarvän.se samt
på vårt instagramkonto.

Foto huvudbild: Emelie Otterbeck och Annika Christens

 

Nyhetsbrev

introbild

Få de senaste nyheterna från Din odlarvän direkt i din mail.